Mobiele zeefmachine

Gaat het nu om gebroken asfalt, kunststoffen, zwarte grond, gebroken puin of dresgrond? Onze Kleemann Mobiscreen MS16D verwerkt het allemaal.

Bij Joop Rodenburg huurt u met gemak een mobiele zeefmachine van hoge kwaliteit.

Scheiden van materialen en zuiveren van grond zijn onderwerpen waar tegenwoordig veel over gesproken wordt. Joop Rodenburg praat er niet alleen over, we doen het ook. Met onze mobiele zeefmachine is scheiden van stoffen gelukkig een koud kunstje geworden. Zand of grond worden met gemak van afval als wortels, takken, puin en metaal gescheiden. Efficiënt zeven kan heel efficiënt met onze hulp.

Onze mobiele zeefmachine zeeft vier fracties in eens. De capaciteit wordt bepaald door het te verwerken materiaal en de gekozen zeeffractie. De machine is bedienbaar op afstand en wordt met diverse maten zeefdekken geleverd.

Zo bespaart u dus tijd én kosten.

Zo fijn als slechts 1 millimeter kan onze machine al zeven. Huren van onze mobiele zeefmachine kan uitsluitend zonder mankracht. U kunt bij ons, naast de Kleemann Mobiscreen MS16D, ook een puinbreker huren. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. We stellen u graag op de hoogte van alle voorwaarden en voordelen met betrekking tot het huren van een zeefinstallatie of een puinbreker.