Verhuur

Joop Rodenburg staat graag voor u klaar. Wij verhuren mobiele puinbrekers en zeefmachines, zodat u altijd en overal zelf aan de slag kunt.

Mobiele puinbreker te huur
Joop Rodenburg beschikt over twee mobiele puinbreekmachines en die zijn beide te huur. Ze worden in heel Nederland ingezet. Iedere gehuurde puinbreker bestaat uit een kraan, een handpicker, een shovel en ervaren personeel om het apparaat te bedienen en de klus vakkundig te klaren. Zichtbaar afval wordt altijd van de leesband verwijderd. Daardoor is de kwaliteit van het eindproduct geborgd. Het overgebleven granulaat wordt door ons vervolgens uitvoerig bemonsterd en gecontroleerd. Lees meer over het huren van onze mobiele puinbrekers.

Zeefmachine verhuur
Het scheiden van materialen en het zuiveren van grond zijn actuele onderwerpen. Met de juiste zeefmachine is het een koud kunstje om zand of grond van afval als metaal, takken, puin en wortels te scheiden. Met het juiste materieel is het zeer rendabel om bouwstoffen te scheiden. Effici├źnt zeven doet u via Joop Rodenburg. Lees meer over het huren van onze Zeefmachine.