Zeefinstallatie

Of het nu gaat om gebroken puin, zwarte grond, dresgrond, gebroken asfalt of kunststoffen, onze Kleemann Mobiscreen MS16D verwerkt het allemaal zonder probleem.

Joop Rodenburg is dé plek waar u een zeefinstallatie huurt. Met een zeefinstallatie van ons bent u er namelijk van verzekerd dat u een hoogwaardige machine in gebruik neemt.

Het zijn actuele onderwerpen; het scheiden van materialen en het zuiveren van grond. Ook wij vinden dit belangrijke zaken. Met de juiste zeefinstallatie is het gelukkig een koud kunstje om grond of zand van afval als takken, puin, metaal en wortels te scheiden. Met de juiste installatie is het scheiden van bouwstoffen zelfs zeer rendabel. Efficiënt zeven doet u met behulp van Joop Rodenburg.

Onze zeefmachine zeeft in één keer vier fracties. Het te verwerken materiaal en de gekozen zeeffractie bepalen de capaciteit. De machine is op afstand bedienbaar en bovendien voorzien van diverse maten zeefdekken. Zo bespaart u kosten. Het is mogelijk om zo fijn als slechts 1 millimeter te zeven.

Verhuur van de zeefinstallatie gebeurt uitsluitend zonder machinist. Naast de Kleemann Mobiscreen MS16D verhuren we ook puinbrekers? Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen. We lichten u graag in over alle mogelijkheden.