Zeefmachine

Het zuiveren van grond en het scheiden van allerlei materialen zijn actuele onderwerpen. Dat is niet voor niets. Joop Rodenburg gaat graag met zijn tijd mee. Met behulp van onze mobiele zeefmachine, een gloednieuwe Kleemann Mobiscreen MS16D, wordt materiaal ontdaan van ongewenste bestanddelen en vervuiling.

Of het nu om gebroken puin, zwarte grond, glas, dresgrond, gebroken asfalt of kunststoffen gaat, ze kunnen allemaal door de zeefmachine worden verwerkt. Efficiënt zeven gebeurt bij Joop Rodenburg. Onze zeefmachine kan in één keer vier fracties zeven. De capaciteit is afhankelijk van het te verwerken materiaal en de gekozen zeeffractie.

Juist de fijne fractie is voor de zeefmachine van Joop Rodenburg de beste optie. Het is zelfs mogelijk om zo fijn als 1 millimeter te zeven. Dit gebeurt probleemloos. De machine is compact. Ook op kleinere locaties is hij daarom inzetbaar en er wordt altijd een goed resultaat behaald. Met behulp van de verschillende zeefdekken is nagenoeg iedere fractie te scheiden.

Onze rupsmachine werkt kostenbesparend en is op afstand bedienbaar. Bovendien is hij voorzien van diverse maten zeefdekken. Onze zeefmachine met driedeks trilzeef wordt uitsluitend zonder machinist verhuurd. Bekijk hier de voorwaarden en neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.